Crowdfund

Het project de Biotape wil de muzikale dynamiek van De Biotoop van Haren vastleggen in een uniek muzikaal document: de Biotape. De muziekbranche in de Biotoop, één van de grootste en meest veelzijdige culturele broedplaatsen van Nederland, bruist explosief. De Biotape brengt de verschillende muzikale makers en muziekpioniers van de biotoop bij elkaar.

De crowdfund campagne via voordekunst.nl is gestart, doneren kan vanaf 10 euro en voor donaties van 20 euro of meer hebben we toffe, unieke tegenprestaties, al voor 35 euro krijg je de unieke dubbel plaat met tracks van 13 muzikale acts uit de Biotoop. De plaat wordt geleverd in gezeefdrukte hoes (cover ontwerp door Wouter Nijland) en er zit een gezeefdrukt magazine bij waarin de verschillende muzikale acts worden uitgelicht. Donaties via voordekunst.nl worden teruggestort als het project het uiteindelijke doel niet haalt.

Wilt u minder dan € 10,- doneren dan kan dat via PayPal, deze donaties worden gebruikt voor promotie van het project en overige opstartkosten die wij hebben gemaakt. Deze rechtstreekse PayPal donaties kunnen niet worden teruggestort.