Riemer ten Brink

Omschrijving: initiatiefnemer/uitvoerend producent
File under: Manusje van alles
Website: Riemer op Facebook

Bio:

Nog voordat de Biotoop de Biotoop heette kwam ik er te wonen. Met een achtergrond in computerhardware werd ik al gauw de aangewezen persoon om zich bezig te houden met de internetvoorzieningen van de Biotoop.

Later stortte ik mij met een paar anderen op verschillende succesvolle filmavonden in de Biotoop Bioscoop. Hier nodigden wij met enige regelmaat filmmakers uit om hun film te vertonen en nadien een Q&A te verzorden.

Ook hield ik onder de naam Calaid Haren een inzameling van kleding, tenten en ander materiaal voor vluchtelingen die in “de jungle” bij Calais kamp hielden. In het kader hiervan organiseerde ik een benefiet middag in Vleugel F in de Biotoop, dit ging gepaard met optredens van verschillende bands en een kunstveiling, de middag heeft ruim €4000,- opgebracht voor diverse goede doelen die zich inzetten voor vluchtelingen.

Muziek is één van mijn grote hobby’s, platen verzamelen en naar concerten gaan.
Mede daarom vond ik het tijd om een tastbaar document/bewijs te maken van de muzikale Biotoop. Na een lijst van namen te hebben gekregen van de “Burgermeester van de Biotoop” ben ik gaan mailen. De reacties waren erg enthousiast en zo besloten we om onze koppen bij elkaar te steken en het project “de Biotape” te starten.